Clash of Clans Supercell ID Nedir ?


Clash of clans yıllardır yayında olan bir oyun. Clash of clans' a gün geçtikçe yenilikler, güncellemeler geliyor. Oyunun yapımcısı Supercell oyuncularının işlerini kolaylaştırmaya çalışıyor. Son olarak gelen Supercell ID buna örneklerden biri.

Supercell ID Amacı Nedir ?
Supercell ID şu anda sadece COC oyununda yer almaktadır. Yapımcıların daha sonraki zamanlarda diğer supercell oyunlarına geleceğini açıkladı. Supercell ID nin amacı Supercell ID' de hesap oluşturarak hesaplarınızın arasında bir onay kodu istemeden geçiş yapmanızı sağlıyor. Mesela 3 tane COC köy hesabınızınız varsa 3 tane Supercell ID oluşturabilirsiniz. Bu hesaplar arasında bir tık ile köy değiştirebilirsiniz. Daha öncelerde birden fazla köy ile oynayanlar oyuncular bir hesaptan çıkıp diğer hesaba girmeye çalışıyorlardı ve bu oyuncuların zamanını alıyordu. Supercell' in bu özelliği getirmesi oyuna güzel bir özellik kattı. Ayrıca diğer cihazlardan da giriş yapabilmek için bir kolaylık oldu.

Supercell ID Nasıl Kullanılır ?




Ayarlar bölümüne girin. Daha sonra Supercell ID bölümüne girerek hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Hesabınızın yoksada hesabınızı oluşturabilir ve kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Hesabınızı korumaya alarak diğer hesaplarınız arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.


Supercell ID hesabınızdan istediğiniz zaman çıkış yapabilirsiniz. Başka bir hesap kayıtlı değilse oyundan çıkıp bir sonraki girişinizde önünüze yukarıdaki ekran gelir. Seçeneklerden istediğinizi seçerek oyuna giriş yapabilir ve oynamaya devam edebilirsiniz !