Supercell'den Yeni Oyun : Rush Wars


Supercell'in yeni oyunu Rush Wars açık beta sürümüyle lanse edildi. Supercell Clash of Clans, Hay Day, Boom Beach ve Clash Royale gibi başarılı oyunlarından sonra yeni bir projeye imza atıyor.

Supercell 2018'in sonunda Brawl Stars isimli oyununu tam sürüm olarak olarak yayınlamadan önce 544 gün yaklaşık 2 yıl kadar süren bir lansman ve deneme sürecinden sonra yayınladı. Yani şu anda yeni oyun Rush Wars' ın tam sürüm olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Bilgiler elimize ulaştığında sizlerle paylaşacağız, sitemizi takipte kalarak oyunun yayın tarihinden haberdar olabilirsiniz.




Rush Wars şu anda sadece Kanada, Yeni Zelanda ve Avustralya' da geçerli. Oyun Lansman sürecinden başarılı bir şekilde geçerse oyunun yayınlanma tarihi belli olacak.

Son çıkardığı oyunlar olan Clash Royale ve Brawl Stars birbirinden eşsiz ve yeni oyun modlarına sahip yeni oyunlardı. Yeni oyununu ise strateji oyunu olarak görmek şaşırtıcı bir detay.

Rush Wars Nasıl Çalışıyor ?

Rush Wars' ta başka bir oyuncunun yani rakibinizin Altın Madeni' ni (üssünü) bulmak için kendi birimlerini göndererek rakibinizin altınlarını ve 3 yıldız almaya çalışacaksınız. Bunun sonucunda da hem altın hem de savunma kartları içeren kutular kazanacaksınız. Altınlar sayesinde de birimlerinizi yükseltebileceksiniz.

Maçlar hızlı ve tempolu bir şekilde gerçekleşiyor. Maçların bir maliyeti ve ya süresi bulunmuyor. Yapmanız gereken tek şey birimlerden bir kadro oluşturup başka bir oyuncunun Altın üssünü bulmak ve altınlarını almak.




Bu oyunda konuşlandırmayı ister önceden ayarlayabilir isterseniz de savaş sırasında birliklerinizi gönderebilirsiniz.

Bir savaş 1 dakikadan uzun sürmez. Hızlı bir maç yapmak oyunu mükemmel bir hale getirir.


Kutuların kilitlerini açmak için kutu anahtarlarına ihtiyacınız olacak. Bir saatte sadece bir kutu alabilirsiniz. Yinede isterseniz hızlı tempolu ek maçlar yapabileceksiniz.

Oyunda Clash of Clans evreninin hissi ve havası yerleşmemesi için farklı bir ortam hazırlamışlar. Ama yinede oyun içinde aşina olduğumuz askerler, barbarlar, devler ve ya diğer büyülere benzeyen birlikleri ile karşılaşacağız.





Daha öncede bahsettiğimiz gibi oyun şu anda sadece Kanada, Yeni Zelanda ve Avustralya' da yayında. Ülkemizde şu anda sadece vpn ve apk gibi yollarla oyuna ulaşabilirsiniz. Ülkemiz için tam sürüm ve resmi yayın tarihini ilerleyen zamanlarda sizinle paylaşacağız.