Tüm Büyülü Öğeler ve Değerleri


Büyülü öğeler Aralık 2017 güncellemesinde Klan Oyunları ile beraber oyuna eklendi ve oyunculara sunuldu. Büyülü öğeler sizlerin ilerlemenizi arttıracak ve size bir çok şey kazandıracak öğelerdir. Bu makalemizde sizlere büyülü öğelerin ne olduğunu ve değerleri hakkında bilgilendireceğiz.




Büyülü Öğeler Nedir?

İlk önce büyülü öğelerin ne olduğu ile başlayalım. Bu büyülü öğeler yükseltmeleri, kaynaklarınızı, ordunuzu ve ordu eğitiminizi güçlendirmek ve hatta yükseltmeleri tamamlamak veya kaynaklarınızı tamamen doldurmak için kullanabileceğiniz sarf malzemeleridir. Öğeler kitap, büyü, rün ve yüzükleri olarak ayrılır. Hatta bazı büyülü öğeler İnşaatçı Köyü içinde kullanılabilir. Ayrıca elinizde bulunan tüm büyülü öğelere Klan Kalesinden ulaşabilirsiniz. Büyülü öğelerin miktarları hakkında bilgi edinebilmek için buraya tıklayarak konumuza ulaşabilirsiniz.

Dövüş Kitabı

Bu büyülü kitap ile devam etmekte olan istediğiniz herhangi bir birlik yükseltmesini anında tamamlayabilirsiniz. Bu büyülü kitap her iki köy için de kullanılabilir.

Değeri: 1863 Yeşil Taşa Kadar




Yapı Kitabı

Bu büyülü kitap ile devam etmekte olan istediğiniz herhangi bir bina yükseltmesini anında tamamlayabilirsiniz. Bu büyülü kitap her iki köy içinde kullanılabilir.

Değeri : 1863 Yeşil Taşa Kadar




Büyü Kitabı

Bilinmeyen büyücüler tarafından yazılan bu kitap, yükseltmesi devam eden bir büyünün anında yükseltmesini tamamlar. Sade Asıl Köyde kullanılabilir. Zaten İnşaatçı Köy'ünde büyüler yoktur.

Değeri : 1863 Yeşil Taşa Kadar




Kahraman Kitabı 

Bu büyülü kitap ile devam etmekte olan istediğiniz bir kahramanınızın yükseltmesini anında tamamlayabilirsiniz. Bu büyülü kitap her iki köy içinde kullanılabilir! Dikkat edin sadece bir kahramanınızın yükseltmesini tamamlar.

Değeri : 999 Yeşil Taşa Kadar






Her Şeyin Kitabı

Bu büyülü kitap ile devam etmekte olan istediğiniz herhangi yükseltmeyi anında tamamlayabilirsiniz. En önemli kitaplardan biridir. Bu büyülü kitap her iki köy içinde kullanılabilir.

Değeri : 1863 Yeşil Taşa Kadar




Kaynak İksiri 

Kaynak iksirini kullanarak köyünüzde bulunan tüm kaynakları (altın madeni, iksir toplayıcı, kara iksir sondası) 1 gün boyunca kaynakların verimliliğini büyük ölçüde arttırır. Sadece Asıl Köyde kullanılır.

Değeri : 230 Yeşil Taşa Kadar




Eğitim İksiri

Bu büyülü iksir ile beraber 1 saat boyunca köyünüzde bulunan kışlaların, büyü fabrikalarının ve kahramanların hızlandırmasını sağlar. Sadece Asıl Köyde kullanılır.

Değeri : 55 Yeşil Taşa Kadar




İnşaatçı İksiri          

Bu büyülü iksiri kullanarak köyünüzdeki inşaatçıların çalışma hızını 1 saat boyunca 10 kat arttırabilirsiniz. Bu iksiri usta inşaatçı tarafından bulunduğu iddia ediliyor.Sadece Asıl Köyde kullanılır.

Değeri : 103 Yeşil Taşa Kadar



Duvar Yüzüğü

Duvar yüzüklerini biriktirerek duvarları seviyesine göre yükseltebilirsiniz. Duvarlarınızı yükseltmek için kaç yüzüğe ihtiyacınız olduğunu buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz. Bu büyülü kitap her iki köy için de kullanılabilir.

Değeri : 468 Yeşil Taşa Kadar

Altın Rünü

Altın Rününü kullanarak köyünüzdeki tüm altın depolarınız sonuna kadar altın ile dolar. Sadece Asıl Köyde kullanılır.

Değeri : 3000 Yeşil Taşa Kadar






İksir Rünü

İksir Rününü kullanarak köyünüzdeki tüm iksir depolarınız sonuna kadar iksir ile dolar. Sadece Asıl Köyde kullanılır.

Değeri : 3000 Yeşil Taşa Kadar




Kara İksir Rünü

Kara İksir Rününü kullanarak köyünüzdeki tüm kara iksir depolarınız sonuna kadar kara iksir ile dolar. Sadece Asıl Köyde kullanılır.

Değeri : 3467 Yeşil Taşa Kadar




İnşaatçı Altını Rünü

İnşaatçı Altını Rününü kullanırsanız İnşaatçı Köy'ündeki tüm altın depoları sonuna kadar altın ile dolar. Sadece İnşaatçı Köy'ünde kullanılabilir.

Değeri : 3000 Yeşil Taşa Kadar




İnşaatçı İksiri Rünü



İnşaatçı İksiri Rününü kullanırsanız İnşaatçı Köy'ündeki tüm iksir depoları sonuna kadar iksir ile dolar. Sadece İnşaatçı Köy'ünde kullanılabilir.

Değeri : 3000 Yeşil Taşa Kadar


Sahip olduğunuz bütün kitap, iksir, rün ve yüzükleri Klan Kalesine girerek Büyülü Öğeler bölümünden görebilirsiniz. Unutmayın her büyülü öğenin bir depolama sınırı vardır.