Öfke Büyüsü



Öfke büyüsü, saldırı yaptığınız anda birlikleri hızlandırmak ve daha hızlı ve fazla hasar vermelerini sağlar. Öfke büyüsü kullanıldığında mor bir çember oluşur. Bu çember içine giren birlikler hem hızlanır hem de öfkelenir. Ayrıca çember içindeki askerlerin hareket hızları artarlar. Bu alan içine giren Şifacı askeride hem hareket hızı artar, öfkelenir hem de birliklere daha hızlı iyileştirme basar. Büyünün süresi bittiğinde ise tüm birlikler eski haline dönerler.




Öfke Büyüsü Özellikleri 

- Büyü fabrikasının 3. seviyesinde açılan büyüdür.

- Öfke büyüsü kullanıldığı alan içindeki birlikleri hızlandırır ve öfkelendirerek daha fazla hasar vermelerini sağlar.

- Üretim süresi 6 dakikadır.

- Öfke büyüsü 2 birimlik alan kaplar.

- Çok fazla kullanılan büyüler arasında yer alır.

- Diğer büyülere göre daha az maliyetlidir.

- Hasar artışı %130 ile %170 arasındadır.

- Hareket hızı artışı 20 ile 28 arasındadır.

- Hareket hızı ve hareket yüzdesi seviyesi yükseldikçe artar.

- Hem kara hem de hava birlikleri için kullanılabilir.




Kullanım Taktikleri

- Klan Savaşında ya da kupa kasmak için yapılan savaşlarda birlikler Belediye Binasına yakın iken daha hızlı bir şekilde Belediye Binasını yıkabilmek için birlikler üzerine öfke büyüsü kullanılabilir.

- Birden fazla öfke büyüsünü aynı andan aynı yere atmak hasarı iki katına çıkarmaz. Sadece 1 tane öfke büyüsü geçerli olur.

- İyileştirme büyüsü ile aynı anda kullanımı yaygındır. Ayrıca mantıklı ve doğru bir yöntemdir. Bunu kullanarak hem birliklerinize şifa basabilir hem de öfke büyüsü sayesinde daha hızlı ve daha fazla hasar vererek bu şekilde savaşı kazanmanızı hızlandırabilirsiniz.

- Duvar yıkıcının hızını ve hasarını öfke büyüsü ile arttırarak yıkılamayan duvarları kolayca yıkabilirsiniz. Fakat dikkat edilmelidir ki duvarın yakınında büyücü kulesi varsa duvar yıkıcı kolay bir hamle ile yok olabilir.

- Öfke büyüsünü doğru kullanabilmeniz için birliklerinizin yönünü tahmin etmeli ve hangi yöne gideceğini bilmeniz gerekir. Çünkü aksi halde birlikleriniz öfke büyüsünü attığınız yer yerine başka bir yere giderse kullandığınız öfke büyüsü hiç bir işe yaramamış olur.

- Öfke büyüsü, hem kara birlikleri hem de hava birlikleri üzerinde kullanılabilir.



Yükseltme Maliyetleri ve Süreleri

Aşağıdaki tabloyu inceleyerek öfke büyüsünün yükseltme maliyetleri ve süreleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bunları dikkate alarak doğru ve planlı bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.