Muhafız Kulübesi



Muhafız Kulübesi İnşaatçı Köyü savunmalarından biridir. İnşaatçı Binası 4. seviyede açılır. Saldırı yapmaya tasarlanmış değil, içinde birlikler barındıran bir savunmadır. Düşmanın saldırı anında içinden öfkeli barbar ve sinsi okçu birlikleri ortaya çıkar ve bu birlikler savunma yapar.

Muhafız Kulübesi Seviye Görünüşleri

Özet

- Muhafız Kulübesi Asıl Köy'deki Klan Kalesine benzemektedir. Ortak yönleri birliklere ev sahipliği yapmalarıdır. 

- Klan Kalesinden farklı olarak içinde hangi birliklerin bulunacağını siz seçemezsiniz. Ayrı Muhafız Kulübesindeki askerler kalıcıdır. Savaşta ölseler bile hiç bir şey olmamış gibi bir sonraki savaşta birlikler canlanacaktır 

- Muhafız Kulübesinin içinde sadece sinsi okçu ve öfkeli barbar birlikleri bulunmaktır.

- Muhafız Kulübesinde bulunan askerlerin seviyeleri ne olursa olsun özel bir yetenekleri yoktur.

- İnşaatçı Binasının 4. seviyesinde açılmaktadır.

- Muhafız Kulübesi 3. seviyesinden itibaren her tek sayı düzeyinde 1 asker daha alır. Aldığı bu askerlerin artışı bir öfkeli barbar bir sinsi okçu olarak değişmektedir.

Saldırı Stratejisi 

- Düşmanın birlikleri başka bir hedefe saldırsalar da Muhafız Kulübesi birlikleri yinede düşman birliklerine saldıracaktır. 

- Havayı hedefleyemedikleri için Muhafız Kulübesinin öfkeli barbar birliklerini almak için hava askerlerini kullanabilirsiniz. 

- Bombacı birliğinden gelen hasar, Muhafız Kulübesi birliklerini diğer binalar ve duvarlarla birlikte birkaç atışta kulübe birlikleri yok edebilir.

- Öfkeli barbarlarınızı kullanarak Muhafız Kulübesi birliklerini çok kolay bir şekilde yok edebilirsiniz. Çünkü barbarlar olabildiğince hızlı ve öfkelilerdir, bu yüzden birlikleri anında temizleyebilirsiniz. 

Savunma Stratejisi

- Muhafız Kulübesi, düşmanları yok edebilmek için diğer savunmaların yakınlarına yerleştirilebilir ve birlikler düşmanı meşgul edeceğinden savunmalar daha fazla zaman kazanabilir. 

- Muhafız Kulübesi, diğer savunma binalarının dışına çıkan dış binaları koruyabilir.

- Muhafız Kulübesinin kendisi savunma için çalışmadığı için, Muhafız Kulübesi ile birlikleri oyalabilir, özellikle de devleri oyalayarak diğer savunmaların saldırmasını sağlayabilirsiniz. 

- Askerlerin bir çoğu Muhafız Kulübesine saldıracağı için, Muhafız Kulübesinin yakınına bir Ezici koyun. Muhafız Kulübesi ile düşman birlikleri üzerine çekerek Ezici ile birlikleri yok edebilirsiniz.

Yükseltme Maliyetleri ve Süreleri