Ganimet En Çok Hangi Saatte Olur? COC Forecaster



Clash of Clans' ta en çok hangi saatlerde ganimet olur, dil değiştirirsek ganimet bulma oranı artar mı, ganimet kasmak en kolay hangi zamanlarda olur, gibi bir çok soru uzun zamandır sorulmakta ve merak edilmektedir. Clash of Clans için hazırlanmış olan ganimet kasmayla ilgili istatistik bilgileri içeren bir site var. Siteye ulaşmak isterseniz clashofclansforecaster.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Bu konumuzda sizlere ganimet kasma saatleri üzerine kurulu olan forecaster hakkındaki bilgileri aktaracağız.



Forecaster, size anlık olarak o zamanda oyunda bulunan ganimeti ortalama olarak gösteriyor. Ayrıca forecaster dakikada gelen ganimet sayısını, oyundaki çevrimiçi ve çevrimdışı oyuncu sayılarınıda gösteriyor. Clash of clans ganimetleri hakkında tahminler de yapılıyor bunları da anlık olarak takip edebilirsiniz.


Genel olarak sitenin görünümü bu şekildedir. Bilgileri anlık olarak inceleyerek oyundaki ganimet hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca siteyi türkçeye çevirerek bilgilere daha kolay ulaşırsınız.

Forecaster Bölümleri

Current Loot İndex : Bu bölüm sitenin en önemli bölümüdür. Burada 10 puan üzerinden olmak üzere ganimet seviyesini gösteriyor. Yani forecaster giriş yaptığınızda 5.0 gibi bir puan ile karşılasyorsanız oyundaki ganimet ortalama bir seviyede, girdiğinizde 2.0 gibi bir puan ile karşılasıyorsanız oyundaki ganimet şu anda düşük bir seviyededir.



Farmers Forecast : Bu bölümde sitenin oyundaki ganimet hakkında yaptığı tahminleri görebilirsiniz. Tahminlerde ganimetin ne kadar süre sonra iyileşeceğini veya ne kadar zaman sonra düşeceği hakkında bilgiler veriyor.

Worldwide Stats : Bu bölüm dünya istatistiklerinin bulunduğu bölümdür. Bu bölümde aktif oyuncu sayısını, pasif olan oyuncu sayıları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca dakika başına düşen ganimet sayısını da görebilirsiniz.

Loot Available : Bu bölümde saatlere ayrılmış bir şekilde oyunda ne kadar ganimet olduğunu görebilir ve bunun hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Total Players Online : Bu bölümde ise saatlere göre oyunda bulunan aktif oyuncu sayısını görebilirsiniz. Tahminlerinize göre kendinize ganimet kasmak için uygun bir zaman seçebilirsiniz.



Sitenin alt kısımlarına indiğiniz zaman bir tablo ile karşılaşırsınız. Bu tabloda ülkelere göre çevrimiçi ve çevrimdışı oyuncu sayısını, kalkanı şu anda aktif olan oyuncu sayısını, saldırılabilen oyuncu sayısına ve dakikaya düşen ganimet sayılarını görebilirsiniz.