Fırın


Fırın, inşaatçı binanın 6. seviyesinde kilidi açılan Savunma Amaçlı Bir Bina’dır. Alan hasarına neden olan düşmanlarında kısa plazma patlaması yapar. Darbe başına hasar düşüktür, ancak bunun yüksek atış hızı onu dengeler. Hava ve kara birliklerini de yakabilir.
Savunma Stratejisi:
Fırın gece cadısı ve  yarasalar için mükemmel bir savunmadır. Alan hasarına neden olan saldırısı, diğer savunmaların Gece Cadılarını yok etmesine imkân tanıyan çok sayıda yarasa çıkarmayı mümkün kılar, bu nedenle yer  savunmalarının yakınına koymak onları koruyabilir. Öfkeli Barbarların ya da diğer düşük vuruş noktası birimlerinin onu yok etmesini önlemek için inşaatçı binanın yakınına yerleştirilebilir. Fırın’ın kısa menzilinden dolayı, inşaatçı binanın yakınına koymak Sinsi Okçular ve Beta dalkavuklar tarafından yok edilmesi engellenemez. Köy üssüne gelen çok sayıdaki öfkeli Barbar sürülerine zarar verebilir.
Saldırı Stratejisi:
Destek birimlerini vurmaktan kaçınmak için, çok sayıda vuruşu olan birimleri, destek birimlerinin önünde daha az vuruş noktası ile yerleştirmeye çalışın. Savaş Makinesi gibi. Askerleri bir anda bir araya gelmeyecek şekilde dağıtmaya çalışın.