Ezici


İnşaatçı köyün 3. seviyede kilidi açılır. Her birkaç saniyede, Ezici, yarıçapındaki tüm yerdeki birimlerine ağır hasar verirken aşağıya iner. Ezicinin menzili kısa olduğu için, öfkeli barbar gibi kısa menzilli birliklere karşı etkili ancak sinsi okçu gibi uzun menzilli birlikler tarafından kolayca alınabilir. Ezici, Beta dalkavuk ve bebek ejder gibi hava birliklerine saldıramaz.
Savunma Stratejisi:
Eziciyi Oluşturucu Bazında ortalanmış tutmak, onu uzun menzilli birliklere karşı korumaya yardımcı olur. Köyünüzdeki bir açıklığı kullanarak kara birlikleri yetiştirmek ve bunları Eziciye itmek için Fırlatma Tuzaklarını kullanabilirsiniz.
Saldırgan Strateji:
Sürü saldırısı kullanıyorsanız, hava askerleriyle Eziciyi kaldırın. Bu sadece korumasız Eziciler için – havai fişekler ve hava bombaları dikkat! Yukarıda açıklandığı gibi bir sıkma tekniğini önlemek için, Bombacıları duvarları yok etmek ve Eziciden uzaktaki bir tabana başka bir açıklık oluşturmak için kullanın Savaş makinesi, birliklere büyük hasar vermeden önce Eziciyi çıkarabilir. Bununla birlikte, diğer savunmaların yardımıyla, savaş makinesinin yeteneği kullanılsa bile, muhtemelen düşük vuruş noktalarında veya Ezici tarafından çıkarılacaktır. Tek bir öfkeli barbarı ezmek için Ezicinin bekleme zamanından yararlanabilir, daha sonra tekrar ezmek için fırsat bulmadan önce onu indirmek için birden fazla öfkeli barbar ile alabilirsiniz. Bu teknik hassas zamanlama gerektirir ve doğru şekilde çalıştırılmazsa saldırıyı berbat edebilirsiniz.