Klan Oyunları Nedir ?



Klan Oyunları

Klan oyunları Aralık güncellemesiyle birlikte oyuna eklenen, oyuna yeni bir soluk, yeni bir heyecan katmasını sağlayan bir güncelleme olmuştur. Klan oyunlarının eklenmesiyle beraber oyuna asağıdaki görselden görebilirsiniz, bir kamp alanı gibi yer eklendi. Supercell oyuna yeni yaptığı güncellemelerle ve yeniliklerle beraber köyün dışındaki alanı kullanmaya başladı, yaptığı her güncellemeyle beraber oyunculara yeni heyecanlar sunuyor.


Klan oyunlarının hangi zamanlarda yapıldığı gibi net bir zaman yok. Haftada ortalama bir kere yapılıyor. Klan oyunları bittikten sonra bir sonraki klan oyunlarının ne zaman başlayacağını yukarıdaki resimde gördüğünüz yere tıklayarak öğrenebilirsiniz ve buna göre hazırlık yapabilirsiniz.

Klan Oyunlarına Nasıl Katılabilirim ?

Klan oyunlarına katılabilmeniz için herhangi bir klana girip klan oyunlarının oynandığı zamanlarda size verilen görevlerden bazılarını yaparak puan toplamanız gerekir. Puanlar madalya olarak isimlendirilir. Görevleri yerine getirerek oyunun verdiği ödülleri almaya hak kazanabilirsiniz.

Klan Oyunları Ödülleri Nelerdir ?

Klan oyunlarının her birinde oyun klan olarak sizden belli bir sayıda madalya toplamanızı ister. Klandaki herkes madalya toplayabilir fakat her oyuncunun oyunun belirlediği sayıda madalya toplama hakkı vardır.

Toplamanız gereken her madalya sayısına ulaştığınızda her kademe için oyun size 3 seçenek sunar. Bu 3 seçenekten birini seçmeniz gerekmektedir. Bu açılan kademelerden en iyi ödülü seçip doğru şekilde doğru zamanda kullanmaya çalışın. Klan oyunları ödülleri hakkında daha çok bilgi almak ve bunların ne gibi amaçlarla kullanıldığını öğrenmek için 'Büyülü Öğeler Nedir ?' adlı makalemizi okumak için buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.