Clash Of Clans Ganimet Kasma Taktikleri


Ganimet kasmakta zorluk mu çekiyorsun? o zaman tam yerindesin!

Ganimet kasmak için depolarla ilgilenmek en büyük yanlışlardan biridir. Çünkü depolar genelde savunmaların en iç kısmında ver alır ve kesin olarak alınması zor ve çok fazla eğitim zamanı isteyen askerlerle elde edilir. Bu yüzden ganimet kasarken depolara değil toplayıcılardaki ganimetlere odaklanılmalıdır. Ancak buradaki en önemli etken depoların boş, toplayıcıların dolu olmasıdır. Ganimeti olan köyün toplayıcıları boş ise deposu doludur. Buna çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Ganimet kasarken Rütbe ve Kupanın önemi yoktur. Gelişim süresini tamamladıktan sonra zaten geriye sadece kupa kasmak kalıcak, kendinizi kupa kasmakla uğraşarak geriye çekmeyin. Sadece gelişime önem vererek daha çabuk hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Ayrıca kupa kasmak size zaman kaybından başka bişi sağlamaz. Öncelik olarak gelişiminize önem verin.

Dil değiştirmenin faydası var mı yok mu diye bir çok forumda popüler konular arasında yer alıyor. Birçok oyuncununda katıldığı konuya bir çok oyuncuda saçma bakıyor. Ganimet kasarken dil değiştirmenin faydası vardır ama tabi ki zamanlamayı doğru yaparak. Örnek vermek gerekirse Türkiye saati 22:00 iken oyun dilinizi Çin diline geçirirseniz daha fazla ganimet bulabilirsiniz. Bunun sebebi ise Türkiye'de saat 22:00 iken Çin'de 5:40 olmasıdır. Çin'deki kullanıcıların bir çoğu uykudayken siz onların yerine daha rahat arama yaparak ganimet bulma şansınızı arttırabilirsiniz.

Ganimet kasarken Cehennem Kulesi ve x-yaylarını doldurulmamış köylere saldırarak daha rahat ganimet elde edebilirsiniz.

Ganimet kasarken dikkat edilmesi gereken Toplayıcıların boş yada dolu hallerini alt kısımda bulabilirsiniz.

Altın Madenlerinin boş ve dolu halleri:

Tam Dolmuş Altın Madeni

Yarım Dolmuş Altın Madeni

Boş Altın Madeni

İksir Toplayıcılarının boş ve dolu halleri:

Tam Dolmuş İksir Toplayıcı

Yarım Dolmuş İksir Toplayıcı

Boş İksir Toplayıcı

Bu ve benzeri daha fazla konuda bilgiler bulmak için sitemizi takip etmeyi unutmayınız. 
Görüşlerinizi ve Eklemek istediklerinizi Yorum kısmından yapabilirsiniz.