Clash Of Clans indirme sayısı 200 Milyonu geçti!


Google Play'de en çok hasılat yapanlar listesinde son 8 aydır listede birinciliği kaptırmayan Clash of Clash oyunu ile SuperCell yeni bir rekora doğru gidiyor.




Kendi Çapındaki oyunlarda en yüksek hasılata ve en çok indirmeye sahip olan Clash of Clans 1 Mayıs 2015 Tarihi itibariyle indirilme sayısı Google Play ve App Store'da toplam +200.000.000 indirmeyi gördü.

Google Play'de 13.465.650 kişinin 4,6 (ortalama) yıldız, App Store'da 83.515 kişinin 4.4 (ortalama) yıldız verdiği oyunun bu kadar gelişmesinde en çok etkileyen faktörlerden başlıcaları aralıksız gelen güncellemeler ve reklamlara verilen yüklü miktarda paralar göze çarpıyor.

Oyun App Store'dan Google Play mağazasına 1 yıl sonra gelmesine rahmen indirme sayısı olarak Google Play üstün ara farkla geçmiş durumda.

Oyundaki indirilme sayısının ve oyuncu kitlesinin ayrıca en büyük etkenlerinden biride çok fazla sayıda 14 Farklı dili kapsıyor olması.
Oyun içinde yer alan Diller: Türkçe, Almanca, Basitleştirilmiş Çince, Hollandaca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca

Bu kadar fazla ögeye sahip olması indirme sayısını artırmıştır.
Ayrıca SuperCell şirketinin Destek sistemi 7/24 hizmet vermektedir.
(yukarıda belirtilen bilgiler, 1 Mayıs 2015 verileridir.)

Oyun içerisinde yer alan Uygulama içi Popüler Satın alınan ürünlerden, Clash of Clash yapımcısı SuperCell'in kasasına Ekim 2014 tarihinde günlük 2.6 milyon $ giriyordu.



1 Mayıs 2015 itibariyle bu bütçe 3.4 milyon $ günlük kazanç olarak belirtiliyor.

Uygulama içi satın alınan ürünler Türkiye'de TL bazından 10.49 TL'den başlayıp 209.99 TL olarak her iki magazadada yer almaktadır.

Eklemek veya Sormak istediklerinizi Yorum kısmından belirtebilirsiniz.